Post by weigapolougat on Feb 11, 2022 0:46:58 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Tap Titans 2: Clicker RPG Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Tap Titans 2: Clicker RPG Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ korlátlan kitartást kódol ▞▞▞
▞▞▞ Tap Titans 2: Clicker RPG Game 2022 version ▞▞▞
A játék szívás, csatlakozik a versenyhez, ahol mindenki ugyanazon a szinten kezd, de valahogy az első 5 percben valaki a 6000-es szinten van, és alig vagyok képes befejezni a 2100-as szintet, minden képességemet csapsebzésbe helyezem, és növelem a hősöket, aktiváltam az összes képességet. és jutalmak az lvl 3-hoz, és alig tudom közelebb vinni, hogyan kell ezt élveznem, amikor még fair play szinten sem tudok versenyezni
Kérem, tegyen valamit a csalókkal a versenyen, vagy tegyen fair játékot, mert bosszantó, ha a verseny elkezdődik és az első játékosnak több mint 1000 szakasza van.
Azt hittem, ez egy offline játék, mert valahányszor offline módba léptem, miután letöltöttem ezt a játékot, az nem működik. De ha bekapcsolom a wifit, működik.
Tap Titans 2: AFK Hero Clicker Rollspel nfuw
Asf
12/5 Még mindig összeomlik 12/3 frissítés: kétszer törölte a gyorsítótárat és az adatokat, és telepítette újra az alkalmazást. Még mindig összeomlik betöltése előtt. 12/1 A játék minden alkalommal összeomlik, amikor megpróbálom betölteni. Ha betöltené, jó játék
Jó nekem tetszik
fel tudod venni azt a funkciót, hogy kommunikáljon a versenyeken. Nem tudjuk biztosan, hogy vannak-e behelyezett BOTS-ok a versenyeken, amelyek folyamatosan nyomulnak, amikor az 1-es helyet kapjuk el, ami időnként elhalad mellettünk.. ez csak azt jelenti, hogy költenünk kell készpénz felszerelésekre és relikviákra, hogy növelje a szakadékot közöttünk.
Szuper, letöltöttem az eredetit az első és ez még mindig nagyon jó, de nem tudom, hogy támadnak-e később a játékban, de a régi verzióban akkor támadtak, ha nem tudtad, ha csinálnak egy számológépet a játékban. játék kérlek mondd el
Az operációs rendszer legutóbbi frissítése után az alkalmazás összeomlik a betöltési képernyő alatt. Most, hogy a játék végre újra betöltődik, minden fejlődésem elveszett.
Ez egy varázslatos és zseniális kaland, sok rpg-vel. Határozottan ajánlom azoknak, akik őrlő kalandra vágynak!
Ez jó. Egy problémám viszont van, az a méretezés, például az 50. szinten vagyok, ott könnyű, de a következő bosst teljesen abszurd legyőzni. De ezen kívül jó játék!
Nem rossz
Egy játék, amelyet akkor szeretne játszani, ha van néhány extra perce, vagy dörzsölheti rajta, és függőséget okozhat, de először kissé zavaró, de ne hagyja, hogy ez megakadályozza a játékban, elég gyorsan értelmet nyer.
A játék túlságosan meta. Túl sok munkát kell végeznie ahhoz, hogy versenyképes maradjon, nekem pedig nincs időm másik teljes munkaidős munkára. A frissítések egy vicc. Kiestem.
Rafinált
A játékélmény addig jó, amíg el nem éri az 1700-as szakaszt, és ott kezdi felismerni, hogy a fejlődéshez fizetnie kell a játékért. Ellenkező esetben a haladás lassan megy végbe, és egyetlen szint elérése szinte lehetetlen. Egy mitikus fegyver beszerzése is csak álmodozás, hacsak nem költesz hiteleket idéző anyagok vásárlására. Ettől a szakasztól abbahagyom, unalmassá válok egy f2p játékos számára.
Rendben van véleményem szerint jó lenne, ha nem kellene annyi aranyat költened csak azért, hogy egy varázslatot vagy egy hőst túljusson egy sertin ponton
Néhány másodpercig töltődik, mielőtt összeomlik
Ez egy szórakoztató játék, amelyben megtarthatod a lendületet, miközben más dolgokat csinálsz. És nyugodtan hagyhatja, és még mindig több pénzt nyerhet anélkül, hogy bármit is tenne.
A legjobb játék
Amúgy... tök jó
2 órát játszom ezzel a játékkal, és az összes szint nagyjából ugyanaz....nincs mit látni vagy tanulni többet....pazaroltam az időmet.
Fasza
Nagyon jó unalom űző kis játék.
Szerezzen új készségeket.
Jó móka, hogy minden kétséget kizáróan elpusztíthatom a csőcseléket, és nincsenek ellenséges csőcselékei, csak szövetségesei olyan csőcseléknek, mint a hősök és háziállatok.
Isten játék
A frissítés nem települ. Teljesen újra kellett telepíteni az alkalmazást. Elveszett minden előrehaladás és tényleges pénzzel vásárolt tétel.
Jó játék szórakoztató játék, de ahogy ingadozik 1 lövéstől minden és oh én 6 lövés cucc most furcsa.
Elismerem, hogy nagyszerű, de amikor megpróbálok vásárolni valamit, azt mondja, hogy a vásárlás elutasítva. Még akkor is, ha van elég pénzem. Kérlek javítsd ki.
4 csillagos voltam, de mostanában gyakran megpróbáltam megnézni, hogy egy hirdetés összeomlik a játékban, visszaküldve akár 150 szakaszra, és megfosztva attól, amit a hirdetés adott volna. Szeretném, ha ezzel foglalkoznának, mivel ez elviselhetetlenné teszi az alapvető fejlődést.
Tap Titans 2: Hero Clicker RPG Rol Oyunu jkbl
Jó játék
Jó jatek
Az alkalmazás összeomlik indításkor
töröltem a játékot az új frissítés telepítéséhez, elvesztettem a fiókomat, és nem tudtam visszaszerezni. szemét.
A játék nagyon szép, és nem kaptam semmilyen összeomlást, a tündér idegesítő lehet, különösen, ha egy főnökharcban vagy, és megpróbál rávenni, hogy nézz egy hozzáadást, azonban amikor aranyat kapsz vele.
Nagyon szeretném megkedvelni ezt a játékot, ahogy először is, de aligha menti meg a fejlődésemet, és néha nagyjából megtartja, hogy milyen messzire vagyok a szinteken, de elveszítem a megszerzett tárgyakat. Kétszer is karambolozott.
A világ legjob játéka
Több mikrotranzakció, mint valaha, és a versenyek, események, szóló raid stb. mellett egyre inkább olyan, mint egy teljes munkaidős munka, kevesebb játékélmény mellett.
Total trash Én uraltam a tornát, és a játék az utolsó 45 percben úgy döntött, hogy nem nyerek, és eltávolítottak a versenyről. Az első helyen álltam 5215 lvl-nél, a második helyen pedig a 3503 lvl-nél most, hogy igazságos, miért tettem majdnem 24 órát kell elveszítenünk egy hiba miatt az átkozott játékban
🗡️🏹🛡️
Street Racing 3D แข่งรถ rda
Ez egy szórakoztató játék az idő eltöltésére, vagy ha unatkozik semmi mással. Szeretek vele játszani, amikor nem csinálok semmit Az órán, ami elég gyakran előfordul
Aranyos, amilyen. Vizuálisan eleinte lenyűgöző, de az ismétlés már a 60. szakasz előtt kizökkentett. Úgy tűnik, hogy a sebesség soha nem esik le, így az ezredszázalékos növekedések, amelyekre az idő múlásával számítottam, nem jöttek össze. Túl sok erőfeszítés egy koppintásos játékhoz. Még egy szépet is.
Nem rossz, de nagyon jó
Tap Titans 2 - jogo de click RPG wcq