Post by weigapolougat on Feb 11, 2022 0:52:56 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Big Hunter ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Big Hunter IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code veliko kristalov ▞▞▞
▞▞▞ Big Hunter 2022 version ▞▞▞
Igra in vmesnik sta dobro narejena in zahtevna. Vendar nočem več ubijati živali na spletu. V resnici tako ali tako naredimo dovolj ubijanja. Lepo bi bilo videti različico zombija ali starodavnih zveri.
Mislim, da je to precej dobra igra, včasih je lahko težka, vendar strategija vedno deluje AKA, da mečeš loke v zrak in upaš na najboljše
DOBESEDE NEMOGOČE. pričakovali ste, da boste zadeli vsako šibko točko. Tudi če želite, da bi bila vaša igra ljudem resnično všeč, ji dajte vsaj možnost, da se sulica blokira iz mekla. Dobesedno samo spremenite dejstvo, da morate zadeti VSAKO šibko točko. Če ne. Še naprej bom sovražil to igro
Zabavno, a čez nekaj časa postane staro
nekatere ravni so pretežke. igra je precej besna in sem jo takoj izbrisal. u postavili šibke točke na nemogoče zadeti točke.
Rad bi poskusil to igro, vendar se po namestitvi ne bi zagnala. Čakal sem in čakal, a nič. Velik neuspeh.
To sem igral v 7. razredu in zdaj v 9., in ko sem slišal, da so to posodobili, sem ga moral igrati, dobil sem vse orožje in na žalost ubil svojo najljubšo žival. Sloni, ta igra vam daje misliti in vas včasih razjezi. Vse kar moram reči je, da je ta igra trda
Čeprav se zdi, da imaš nadzor ... nisi. V nadaljnjih ravneh, če se "računalnik" odloči, da te premaga, nimaš možnosti. Včasih morate isto raven igrati več kot 30-krat in vse ravni so skoraj enake.
Odlična igra, vendar bi morali posodobiti, da bi bilo treba streljati z več orožji hkrati, orožja, kot so Triple Spear, Septuple Stone in Triple Coconut, zahtevajo veliko časa in Nosorog hiti ta čas in ubije vodjo, To orožje bi moralo biti hitro kot Triple Bow.
V tej igri je na tone orožja, lahko dodate oklep, škornje, čelado in kladivo
grozni premiki živali, mamuta ne morete zadeti, ker vse, kar počne, je nabijanje in teče hitreje od vas, tako da ne morete storiti ničesar
Zabavna igra, vendar potrebuje popravke glede ravnotežja. Včasih vas bo žival brez ustavljanja zaračunavala, dokler ne zadene, ne glede na to, kako dolgo se boste umaknili.
Super igra! Rad imam take preproste igre.
Nekoč mi je bila všeč ta igra v mojem starem telefonu, ki je bil telefon z 2 GB RAM-a, in nikoli ni imel težav, zdaj pa imam telefon s 6 GB RAM-a in procesorjem Snapdragon, pri tej igri je nekaj čudnih padcev okvirjev. Ne razumem, zakaj prosim za pomoč .
Ta igra vas želi spodbuditi, da si izpraskate svoje preklete oči, dokler ne zakrvavijo!! Na dan 97 dobesedno dam. Poskušal sem. Predvajaj jo 247-krat. Dobesedno si želim prerezati grlo, da je tako frustrirajoče, da sem kupil vsako orožje v 20 sekundah in preprosto umrem.. Mamut samo teče nate. Kako to zmagaš?? Dobesedno najboljši način, da se igraš stoje in narediš samomor, je manj frustrirajuće.
빅헌터 (Big Hunter) 액션 niln
Crazy Police Car Stunt Games Stratēģiskās spēles wtci
Ne tako dobro
lahko se premakneš samo nazaj in vržeš, vendar so nekako zmotili tisto preprosto stvar. včasih vrže sulico namesto da bi se premaknila.
Mamuti s šibkimi točkami so tako neupravičeno trdi, da ne moreš zadeti, da je zaradi ogromnih oklov pretežko ravnati z njimi, komaj kaj zadenem in ko bi morala biti šibka točka na spodnjem delu telesa, se ne bom dvignil, ampak ko ni tako, dvigovanje navzgor in se preprosto ne bo nehalo premikati, samo malo zmanjšajte težavnost tega, potrebujem nekaj prostora, da ga samo udarim, da postane težko ne nemogoče
Zakaj mu ne morem dati minus 1 google zvezdico. 1 googl je 1, ki mu sledi sto 0, vsaka stvar me spravlja ob pamet, tako zelo sovražim💔👎👎💀💩😭😵😱😷😡😠😈😢. Oh, in preveč oglasov in 90% je nepreskočljivo, vendar ne bom izbrisal te grozljive bullshet, Oxshet, biffaloshet in cowshet, dokler je ne dokončam, upam, da razvijalci te igre ne bodo ničesar postavili za sabljastim zobom.😡😧👎 💔 Ko pa sem dobil trojni lok, se je vse spremenilo, a ti ne morem odpustiti
Do težkega dne 9 pot do težkega
Ko jo odprem se mi kar samo zapre.😞
Obožujem igro in tudi svoje otroke, vendar med igranjem zaostaja. Hkrati so živali večje od mojega zaslona. Mislim, da ustvarjalec ne zna prilegati živali v melišče. Gamepaly je dober dizajn ni.
to je samo neumna igra...igralec se ne premika hitreje in 60 dni je samo dražeča naloga...!! naredi kaj ustvarjalnega, ne potrpežljivo..!!
Težava z zamikom
To je res zanimiva igra. S seboj nosi tudi nekaj besa.
Big Hunter Azione xpmo
Nardite več levelov..... presu sm vse
Zelo sem žalosten zaradi te igre
Grafika je preprosta, a dobra, enostavna za oči. Toda ponavljajoče se ravni so precej razdražljive..igre ne morem dokončati, ne zato, ker je težko..si naveličana delati enakih ravni, da bi poskusila različne živali
Ta igra je grozna, saj ima tako veliko oglasov in lik se premika počasneje od živali in ko ste ciljali na žival, se je že premaknil
To je izjemna igra, vendar prosim, imejte več kot omejeno orožje, omejen čas in šibke točke in kupil sem orožje in čez približno 3 dni ga ne morem več uporabljati, čeprav sem ga kupil, popravite to napako. Hvala
To je plemenska igra, toda zakaj se vodja zavaruje in išče hrano sam in živali zadnje stopnje so zelo velike, kot teror bird, pravzaprav niso velike, kot kaže igra na zadnji stopnji
Trudim se priti na svojo domačo stran, ker ko potegnem navzgor po vrstici, ta tako hitro izgine, da imam komaj časa, da pritisnem domov.
Odlicana rad bi dobil vec dnarja Al teh kosti
Big Hunter Action rwo
Dobra igra, vendar hodiš nazaj prepočasi, živali so hitrejše od tebe.
je odlična igra z minimalnimi oglasi, vendar je zahtevna, saj morate priti na oder 60, preden greste na naslednjo, vendar je še vedno zahtevna in zabavna
Zabavna igra, s katero lahko izgubite nekaj časa, včasih je malce frustrirajuće, da ciljate svoje puščice, in polja za zadetke so nekoliko nedosledna. Pa vendarle nova ideja!
Kot so omenili drugi, igra postane nemogoča in se zato ponavlja okoli stopnje 40.
Morate si naložiti super je
zanič theamothe samo še naprej niha in se ne vračaš nazaj, ko zamahne, fantje, bi morali ljudje imeti drevesna življenja in dejstvo, da moraš zadeti približno 20 šibkih točk, preden ga lahko ubiješ, grozno, popolnoma grozno.
Igra se je sesula, ko sem igral, in izgubil sem vse, ko se je zrušila tretjič. Mislim, da je treba igro spremeniti, da bo boljša.
To je pretežek dan 56 nosoroga je tako naporen, da ima dobesedno 3800 KM, da bom obupal
Vsaj daj prekleto zgodbo vsakih 25 dni, kot brat, mamutski konec ni bil vreden časa, ki sem ga zapravil za to igro. Igranje je bilo sprva dobro, potem pa postane dolgočasno, kot da počneš isto stvar znova in znova in znova in znova in znova in znova in znova in znova in znova in znova in čez in čez in čez in čez in čez in čez in čez in čez vedno znova in znova in znova in znova in znova in znova in znova in znova.
Jaz ljubim to igro! Skoraj sem končal smilodon PROSIM, naredi več živali. Mogoče dinozavri te ljubijo😍
Super igra vsem priporocam zelo je dobra na zacetku mislis, da je brezveze ampak sploh ni
Zelo zahtevna igra. Tudi v zelo zgodnjih ravneh, če naredite eno napako, je konec. Oglasi med vsakim neuspehom se počutijo kot dodatna kazen. Resnično lahko rečem, da so to igro razvili Korejci, na podlagi njenega frustrirajuće težkega igranja in nenehnega oglaševanja.