Post by weigapolougat on Feb 11, 2022 0:58:55 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Hill Climb Racing 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Hill Climb Racing 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kod üreteci jetonları ▞▞▞
▞▞▞ Hill Climb Racing 2 2022 version ▞▞▞
Çok oynadım! Telefonumu yükselttim ve hcr2 hesabıma giriş yapmaya gittim ve sürekli bulut verisi alamadığını söylüyor. Bu yüzden şu anda oyun verilerimden hiçbirini alamıyorum ve kaldığım yerden devam edemiyorum ...
İyi oyun. Tüm araçları almak çok eğlenceliydi. Kesinlikle tavsiye ederim.
İyi bir yarış oyunu..tek şey, çok fazla hata olması...ve özellikle 6010 km'deki MADENLERDEKİ o aksaklık...
.çok güzel bir oyun ama güncelleme gelsin çevrimiçi oynayamıyorum lütfen asjshskshsjshsgshsgsgagshdhahsgkdkrowuwyagznfklgofoeuwqygsxbvlogruwhvscklfuwhsueushshshshsdbfjlfoforuegsyoeiwgsbzkclghegsjfnesjhrodbdirhxjrifndjfosowowoskanxnclsowowosksksisiaiaiwiwiwiuwurrikxodndbsjskskakskshfidjd8fifjcjkgofoeuagvxkfoeiwhxbckeoshifiedhoecirisnksifivibosojwheuvoksjhebcnkdksnbsbsvddkkfkshs
oyun çok efsane oldum ama biraz reklam azlatlmali biraz da mesela benplat da kaldım bozdu zar zor geçtim biraz onlar kolyleşmeli en sonuncu boş da hazırdı biraz zorduda yinede harika oyun teşekkürler parmak yumuşak bb
Eskima geçişi yapamıyorum bu na bir bakım bulun
8 yıldır oynuyorum güzel oyun ama çok reklam yapmak sorun bu
3 yıldız güzel ama g*tleri kalkmasın diye
Oyun bizler için harika olsa da, Altın'a ulaşırsanız 50.000 altın alırsınız ve ben ona ulaştım ama bana 50.000 altın vermedi bu yanlış yanıltıcı bir bilgidir.
Birçoğu için ekler. Şimdi bardaklar için çalışmıyor
Ya game Eklendi çok iyi olmuş çok seviyorum 👍 tavsiye ederim şimdi rastgele: ksksksksksskakakssjsjsjsjsjjshdjbsjsjjsjsjsjsjsjsjsjsjsjsjfhdhhdejsjshsjsjdjskdnfjndjdjsjsjsjsjsjdhfbbfbcbcbcbcbfbjrjejehejeghshdhdhdhhdhddhhfhfhdhdieiwoejdrbbrbrbrbrbrfigigiiggigigiigigigigiekskksskskkskkskskskskskskskdkksskkskdjrrkjrbtbtbttbtbbtbtjdkdkdkkkfkkfjfjfjfjrjrnbeebbeejdjdjjjjjdjjjjjkkkkkdkfkfkfkfjfjfjfjfdndndndnnnjjjjjjjjjjjjjjjjdjdjffnnskkdkdkdkdkdkdkdkdkkdkdkdjdjjdjdjdjdjdjdjdjjdjddjdjdjjdhgbghghhgjtjtjtjtjthttjtjtj
Yani bir hile kullanmadığınız halde sizi banlıyor ve mail attığınız zaman uymadığınızı söylüyor yoksa oyun baya güzel 1 den daha iyi.
Üzgünüm beyler. Eski reytingimde zaten düşük ödüllerden şikayet etmiştim ve şimdi en kötüsü oldu. Oynanış ve grafikten harika. Ama eziyet son derece sinir bozucu. Ayrıca fiyat politikanız sadece açgözlü. Ayrıca çok fazla reklam. Bu oyunu sevmek istiyorum ama açgözlülüğün her şeyi mahvediyor
Game of Warriors Stratēģiskās spēles cpvg
Reklamlarınız saçma sapan. yine de reklamlar.Birisi bana bu oyunu yüklemeli miyim diye sorarsa (HİÇBİR ZAMAN) diyeceğim.Şimdiye kadarki en kötü oyun.Oyununuz 1 yıldızı hak ediyor.Kibarlık olsun diye bir yıldız koydum.Bu oyun (LAMEEEEE).Size tavsiye ederim. reklamları kaldırmak için (PLEASEEEEEEE).
Çok fazla reklam, anlıyorum ama uçak modunda bile oynayamıyorum çünkü reklamsız hızlı bir oyun istiyorum.
Bu aslında iyi bir oyun. Beğendim! Ama bir reklam sorunu var. Reklam bittiğinde kapat düğmesi yok, düzeltebilir misin?
FS'de biraz hayal kırıklığına uğradım, kelimenin tam anlamıyla bakım için 4 gün harcadınız ve yine de bu oyunu harika yapan tek şeyle ilgili bazı korkunç büyük sorunlar gibi bazı sorunlar var, koşu oyununun ortasında sebepsiz yere takım etkinliğini oynarken otomatik olarak feed'imiz i:e puanları kaydedilmeden ve puanlarla birlikte bilet kaybı olmadan yeniden başlatılır. U insanlar, birçok kişinin başını belaya sokmamak için bunu düzeltse iyi olur. (Saygılarımızla)
Oyun eski sürümlerle güzeldi şimdi paran var ayrıca hiçbir şey yapamıyorsun, herhangi bir şeyin kilidini açmak için rütbeyi tamamlaman gerekiyor
Oyun A, hiç bu kadar iyiKD bir oyun hakkında genel bilgi 3 arabada sorun var sco'i kontrol etmek çok zor olurdu monowheel çok zorlaştırma yerine Ferrari mi? DIAMOND I LİGİNDE ÇIKABİLİRDİ. Bir de traktör a a a a a a a a a aa a yavaş boost gösytergesine artıyor orası 0 sürekli 0 başka birşay yok 000 . Neyse (FERRARİYİ GETİRMEYİ UNUTMAYIN EEEEEE)
Bu kadar güzel bir şekilde r bu kadar güzel bir şekilde r bu kadar güzel bir şekilde r bu kadar güzel bir şekilde r. bu kadar güzel bir şekilde r bu kadar bir şekilde çok güzel bir şekilde r bu kadar güzel bir şekilde r bu kadar basit bir şekilde değildir.
Kardeşlerim oyundaz iyi güzel ama artık yeni ve zevkle ile sürülebilecek bir araç ekleseniz bizim oyundan zevkimiz devam ederse... araçta azıcık haritalarında üzerinde dursanız oyundan sıkılmayız.
tekrar modifiye yapıyorum. 1 numaralı kusur, arabaların tekrar tekrar geri dönmesidir. KG yapıyor musunuz? Araba sürerken araba geriye doğru kaymak istiyor. Tüm arabalar bir şekilde sakattır, bu bir handikaptır. Öngörülebilir şekilde hareket eden, ileri doğru yuvarlanan veya geri dönen, mükemmel dengeli bir araba yoktur. Pist şimdiden bubi tuzağına düştü, ayrıca arabalar da sakat. Oyun artık eğlenceli değil, geliştiricilerin anlamadığı bir şey. Oynama deneyiminin tadını çıkarmalısınız, imkansız değil eğlenceli hale getirmelisiniz.
Bu bahşiş oyunları seviyom. Zaten ama bi puan kırmak için bana bi zaman sonra sıkılıyorum ve siliyorum(🙂)
iyi bi oyun
oyun çok güzel
harika bir oyun olduğu için parmak soft takımına sunduğumu sunuyorum
oyun zevkli ama puan çok zor 1-5 puanla yüksekten ulaşmak zor
Yeğenim bana bunu oynattı. Son zamanlarda çok fazla hareket etmeye başladı. Fazla oynamayacağım. Uygulamada ve kötü amaçlı yazılımda çok fazla kesinti var. Oyun hala sürekli hata veriyor. Reklamlar uygulamanın kontrolünü ele alır. Hayal kırıklığı zevki ortadan kaldırır.
Oyun güzel ama internetli iyi olurdu bide çok reklam var.
Şaşırtıcı, ama reklamlar var ama bu günlerde beklenen patron dövüşleri veya patron yarışları söylemeliyim, oldukça zor ama yenilebilir, 4 yıldız bırakacağım, ama şiddetle tavsiye ederim.
Her oyundan sonra reklam vermese çok güzel oyun. Her oyundan sonra 40 saniye reklam giriyor. Oyuna karşı gece hevesim kaçtı.
6 senedir oynuyorum ben de inanamıyorum teşekkürler
Mükemmel oyun. Grafikler ve fizik tam yerinde ve bir bütün olarak eğlenceli bir deneyim.
Harika oyun, yapacak çok şey var...... Olumsuz yanı, onu Microsoft mağazasından alamamak.
Telefonumu guncelliyorum ve şimdi bulut verisi alınıyor hatası alıyorum. Eski oyunum düşünüldü. Severek oynuyordum. yardımcı olun lütfen