Post by weigapolougat on Feb 11, 2022 1:04:55 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Sonic Runners Adventure game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Sonic Runners Adventure game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ krāpj lielāku izturību ▞▞▞
▞▞▞ Sonic Runners Adventure game 2022 version ▞▞▞
Šī ir lieliska Sonic the Hedgehog spēle, kas novērtētu turpinājumu
Man ļoti pietrūkst, kāda bija spēle, kad tā pirmo reizi iznāca pirms gadiem. Kad es atguvu šo spēli, tā bija daudz sliktāka. Atgrieziet to, kas tas bija agrāk
Man patīk spēle, bet ir nepieciešams spēļu veikals, papildu bonusa stadija, ja mēs vācam smaragdus (smaragdi ir jāpievieno), un vairāku spēlētāju spēlei.
Šī spēle ir ļoti slikta ik pēc 10 sekundēm, tā parāda melnu krāsu
Kas šī ir par šo spēli Sonic Runner's bija jautri, tas notiks tikai tad, kad pievienosiet vairāk rakstzīmes, šī spēle paliks neskarta un pievienos notikumus vai arī es izdzēsīšu šo spēli, jums ir 1 gads, es pārbaudīšu katru dienu
Tas ir lieliski
Atinstalējot nevaru atgūt naudu
tas dažreiz mēdz avarēt
Pirmkārt, man patīk tas, ka šajā spēlē piedalās Team Sonic, Team Chaotix un Team Dark! Šie ir mani mīļākie varoņi Sonic visumā kopā ar Robotnik. Varoņi man ir vislielākā pievilcība. Jo vairāk Chaotix Sonic spēlēs, jo labāk. Es vēlos, lai lidošanas posmi būtu nedaudz vieglāki, un es jums visiem dodu tiesības kontrolēt, jo šī spēle ir mobilā lietotne. Lai papildinātu šo apskatu, stāsts, grafika un mūzika ir lieliski. Šī ir ļoti laba spēle.
Das iskras
Lieliska spēle, un tikai tad, kad jūs uzveicat Eggman pēdējo reizi, jūs pabeidzat spēli, kas nozīmē, ka tā ir īsa spēle.
Pievienojiet bezgalīgu režīmu un pēc tam 5 zvaigznes Pievienojiet arī vairāk lietas, lai veiktu šo spēli, iespējams, skaņas spēku garums
Miskaste vienmēr avarē
Esmu panācis līdz 2-1, un pagaidām tas ir diezgan labi, ir tikai 2 lietas, ko varētu pievienot, lai padarītu spēli labāku. Lieta, ko es vēlos vairāk, ir vairāk izteiksmes. Kad varoņi veido savu uzvaras animāciju, viņiem vienkārši ir tukša seja. Būtu jauki, ja viņiem būtu dažas sejas animācijas. Otra lieta, kas varētu uzlabot spēli, bet ir nedaudz obligāta, ir grafikas iestatījums. Paldies, ja pievienosi šos!
Avārijas palaišanas laikā pēc tam, kad mana huawei honor 7 ielādes ekrāns ir sasniedzis 99% Es pieprasu naudas atmaksu... Paldies
Lietotne nedarbojas, un es veicu divus pirkumus, es vēlos atmaksāt naudu vai pateikt man, kāpēc tā nedarbojas
Sākotnējie skrējēji ir labāk šī spēle ir kā nokauts
Sonic Runners Adventure game சாகசம் ifq
Šī ir sliktāka skaņas skrējēju versija
Šī spēle ir slikta... Jūs pat neatrisināsit manu avārijas problēmu
Tāpat kā Sonic Runners, bet bez dvēseles vai jautrības
Tas nav tā vērts. Es nevaru tikt līdz 3. nodaļai
Spēle kopumā ir patīkama, un es vienmēr to paņemu, kad man ir laiks nogalināt. Vadības ierīces ir vienkāršas, taču atsaucīgas, un kopumā es neredzu nekādas problēmas, izņemot varbūt stabilitāti ik pa laikam. Tomēr dažreiz es domāju, vai un kad mēs iegūsim jaunu saturu, iespējams, dažu varoņu veidā, līdzīgi kā oriģinālajā Runners spēlē, taču acīmredzami bez naudas izņemšanas ruletes sistēmas. Varbūt kāds vārds par iespējamiem turpmākiem atjauninājumiem?
Šī ir lieliska, ļoti izaicinoša, bet arī ļoti jautra skaņas spēle, kurā ir daudz līmeņu un atbloķējamo varoņu. Mana vienīgā kritika (un iemesls, kāpēc es noņēmu zvaigznīti) ir tā, ka jums ir nepieciešams tikai interneta savienojums, lai pirmo reizi palaistu spēli, taču tas periodiski pārbauda licenci, tāpēc jums ir jābūt sava veida internetam nejauši (kas tā nav vienmēr ērti).
Pêche et vie Sport zekk
nav tas, ko es gaidīju
Šī spēle ir ļoti hit un garām. Tas ir vienkāršs un ātrs skrējējs ar vairākiem līmeņiem, kuriem katram ir savi mērķi, kas jāsasniedz, kā arī neliels daudzums atbloķējamu vienumu, piemēram, varoņi un draugi. Dažas no manām lielākajām problēmām bija apšaubāms līmeņu dizains Lava Mountain un turpmāk (daži piemēri ir raķetes bez redzama brīdinājuma vai līmeņu gabali viena varoņa tipa līmenī, kas skaidri domāti citam varoņa tipam), kā arī patvaļīga prasība izpildīt uzdevumus. lai turpinātu spēli, un ir izveidoti cilpas līmeņi, kuros iepriekš paņemtie gredzeni neparādās no jauna. Personīgi es gribētu vienkārši spēlēt spēli līmeni līmenī un turpināt pēc mērķa sasniegšanas tāpat kā jebkura cita Sonic spēle. Turklāt grafika, lai arī nav tik pievilcīga kā oriģinālam, izskatās labi, mūzika ir ok, kopā tiek izmantoti tikai 5 celiņi, visi vai nu no Sonic Runners vai citām oficiālām spēlēm, un vadības ierīces ir atsaucīgas. Man neizdevās tikai daži līmeņi iepriekš minēto problēmu dēļ, kas mākslīgi palielina grūtības. Nav arī daudz, ko atgriezt pēc spēles pabeigšanas, taču tā joprojām ir laba sākotnējā Sonic Runners mini atdzimšana (tomēr man joprojām pietrūkst oriģināla). Šādai spēlei ir ļoti nepieciešams arkādei līdzīgs bezgalīgs režīms, kā arī citi labojumi, piemēram, pārstrādāti līmeņi, taču es šaubos, vai Gameloft joprojām atbalsta šo spēli.
Ir jāatgriežas kontūrām, un ir jābūt vairāk rakstzīmju.
Sonic Runners efsanesi kaldığı yerden devam ediyor. Gameloft'un yapımı ile çok iyi bir şekilde önümüze sunulmuş bir oyun. Orijinal Runners kadar iyi olmasa da zamanla gelişecek bir oyun. Grafikleri gayet iyi ve animasyonlara bayıldım. Oynanışı basit ve eğlenceli, bölümleri güzel. Şimdilik sadece 4 zone olması oyunu biraz kısa kılıyor. Ayrıca sadece 3 takım, 9 character olması da kötü, fakat zamanla düzelecek şeyler bunlar. Fiyatını hak ediyor diyebilirim. EDIT: Hiçbir yenilik oyuna eklenmedi.
Es to ienīstu, es mīlu skaņas un skaņas skrējējus, bet tie nav skaņas skrējēji
Viduvēja spēle. Nav tā vērts.
neuztver lietotāja saskarni, kāda bija skaņas skrējējiem.
Labi, kāpēc spēle vienmēr avarē, kad ir pagājusi vairāk nekā nedēļa? Es spēlēju spēli jau gadu, un man pastāvīgi radās šī problēma, ko es arī vienmēr atinstalēju un lejupielādēju vēlreiz, taču tā joprojām avarē nedēļas laikā. . Lūdzu, vienkārši klausieties un izlabojiet spēli, nevis vienkārši pametiet spēli...
Šī spēle ir grūta, kad es lēcu, es nelēcu šo spēli, vadība un līmenis ir grūti, es ienīstu šo spēli. 😡Atmaksa lūdzu
Kad es ieeju spēlē, viss kļūst melns, un es nevaru to spēlēt. Tajā arī teikts: “Sonic piedzīvojums ir apstājies”, un es nevaru saņemt atmaksu.
Tā ir lieliska spēle, taču tā ir pārāk īsa. Ja būtu bezgalīgs režīms, tāpat kā iepriekšējā versija, šī spēle noteikti būtu 5 zvaigžņu vērta, bez šaubām.
Esmu iegādājies spēli, bet tā nedarbosies, tā man saka, ka licence ir nederīga
Spēle ir ok, bet līmeņi ļoti atkārtojas. Ja vēlaties labu skrējēja sānu scroller spēli ar unikāliem līmeņiem, izmēģiniet Rayman piedzīvojumu skriešanu vai Super Mario run
Lietojumprogramma sāk ielādēt un sasmalcināt 99%. Es nevarēju to nospēlēt. Tik vīlies ☹️
tas ir vajadzīgs, piemēram, stimuls vai ļauj redzēt vairāk kustību, un, iespējams, tās varētu būt komandas līmenī, piemēram, komandas tumšais, komandas varonis, viņiem visiem kaut kas ir vajadzīgs. tam vajag arī superformas.