Post by weigapolougat on Feb 11, 2022 1:07:53 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Merge Plants – Monster Defense ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Merge Plants – Monster Defense IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ чіти збільшують золото ▞▞▞
▞▞▞ Merge Plants – Monster Defense 2022 version ▞▞▞
Це дивовижно, тому що ви завжди можете заробити трохи грошей, вбиваючи зомбі
Завод все пропав і відновлюється до рівня 1..розчарований
спочатку це було нормально, але потім занадто багато реклами, щоб заробити діаманти
Забагато реклами, що змушує вас дивитися рекламу
Гра Amezeng ilove plats
Гарна гра 🎮
Я люблю цю гру. Я граю в неї в машині, в дитячому саду, куди б я не пішов вдома, я оцінюю її на п’ять зірок
Продовжуйте скидати, втрачаючи мої рослини високого рівня
Обібрати
Забагато реклами під час критичної частини.
Ця гра в кращому випадку в порядку. Насправді нема чого робити, кожне, що з’являється, хоче, щоб ви дивилися рекламу, а потім ви отримуєте пасивну рекламу. Основна проблема, яку я маю з рекламою, полягає в тому, що вона з’являється, коли ви намагаєтеся купити рослину, а потім випадково натискаєте на неї. Це непростий спосіб генерувати кліки оголошень, і він говорить мені все, що мені потрібно знати про компанію, яка стоїть за цією грою
Дуже хороша гра, майже без реклами, я люблю злиття ігор 5 зірок ⭐⭐⭐⭐⭐
Оголошень так багато реклами... Але це весело
купити видалену рекламу, але не активовану
Дуже подобається, але реклама трохи відрізняється від цієї гри, добре, але гра хороша, мені подобається, але питання в тому, скільки персонажів у вас є в цій грі, якщо ви відповідаєте Мене цікавить, якщо ні, я не зацікавлений.
Дуже цікава гра, я б рекомендував вам її встановити, я граю в неї, коли мені нудно, якщо ви страждаєте від нудьги, я б рекомендував цю гру.
Merge Plants – Tanaman dan Zombie Arked ytmu
Потрібно додати опцію для резервних облікових записів
Підвищення є дуже дорогим і недовговічним, на деяких стадіях рослини зникають, як правило, займають друге місце в рейтингу. Настійно не рекомендую встановлювати гру. Також немає його підтримки.
Гра навіть не працює, я завантажив, якщо і грав у неї, але все ще завантажується, будь ласка, виправте це
Гарна гра. Якщо хтось скаржиться на рекламу, у нього проблема.
Suspects: Mystery Mansion פעולה izxh
Дуже прості та ексклюзивні доповнення
Забагато реклами, іноді реклама не завантажується і не призведе до винагород
Tooooooool muuuuuuuuccccchhhhhh adzzzzzzz.
Гра застрягла на рівні 40. Рослини були лише на рівні 140. Раптом рівень усіх моїх рослин впав до 130. Що відбувається?
Чудова гра для гри... дуже захоплююча... але моєму 8-річному синові це подобається.
добре для мене
це досить простий зрив рослин проти зомбі, але це весело
добре
Весела гра з простим керуванням. Звикає...ДУЖЕ Звикає.
Занадто легко дістатися до кінця гри (2 тижні). Часто розбивався. Грав на 2 різних пристроях, досить повільно на старішому пристрої без великої доступної пам’яті, але все одно подолано за 2 тижні. Арізона — останній доступний модуль — ігноруйте «незабаром», тому що цього немає. Гра випадковим чином очищає всі накопичені рослини, змушуючи гру почати спочатку. Ближче до кінця рівнів Арізони ворожі рослини збиваються без будь-яких зусиль, перш ніж вони з'являться. Невтішна гра.
Прикольно задумка гри
Захоплююча гра. Варіанти об’єднання досить легкі, але зомбі тримають вас на ногах!
Merge Plants - Zombie Defense - ป้องกันซอมบี้แบบ อาร์เคด zhna
Добре 😀😀
Класна.
Легко і весело
Merge Plants – Monster Defense Аркаде jnmy
Кул
Забагато реклами
Найс
Це весело, ніколи не знаєш, як буде виглядати наступна рослина чи які її сили
𝐧𝐨𝐰 𝐲𝐨𝐮 𝐦𝐢 𝐛𝐞𝐜𝐚𝐮𝐬𝐞 𝐨𝐟 𝐭𝐢𝐦𝐞 𝐢𝐟 𝐲𝐨𝐮 𝐦𝐢 𝐭𝐡𝐞 𝐝𝐨𝐰𝐧𝐥𝐨𝐚𝐝 𝐩𝐥𝐚𝐧𝐭𝐬 𝐭𝐡𝐞 𝐌𝐁 𝐈 𝐰𝐢𝐥𝐥 𝐠𝐢𝐯𝐞 𝐮 𝟓 𝐌𝐁 𝐈 𝐈 𝐰𝐢𝐥𝐥 𝐠𝐢𝐯𝐞 𝐮 𝟓 𝐬𝐭𝐚𝐫
Веселі та викликають звикання, але дратують мікротранзакції
Очень круто!!!
Крута гра, але для того, щоб більше людей грали в цю рекламу, чудова рослина щотижня, до якої ми приєднуємося, але хороша гра Спасибі за створення гри Більше ігор